Betingelser for webshop

Reklamation

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Vitalbeauty.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores websupport der så vil håndtere din reklamation.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil Vitalbeauty.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

Fortrydelsesret og returnering

Du har som kunde hos os 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette betyder i original emballage, samt vedhæftet mærkat og du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:Vitalbeauty.dk
Islevhusvej 66
2700 Brønshøj
Email: kontakt@vitalbeauty.dk

Forbehold

Vitalbeauty.dk har et stort varelager og mange varenumre, disse skiftes jævnligt ud med nye og andre vare. Vitalbeauty.dk tager derfor forbehold for udsolgte varer, prisfejl og forkerte beskrivelser. Ligeledes er leveringstiden vejledende, idet enkelte varer ikke altid kan fremskaffes fra leverandøren til tiden.

E-bog

Ved download af gratis e-bog, accepterer du samtidig at Vital Beauty må kontakte dig via mail med aktuelle tilbud og nyheder. Derudover må materialet ikke videresendes til 3. part, kopieres eller på anden måde bruges kommercielt uden forudgående aftale med Vital Beauty.